Skocz do głównej treści strony
Skocz do głównej nawigacji
Skocz do pierwszej kolumny
Skocz do drugiej kolumny
Koło Studentów Biotechnologii WCh PG
Aktualności
Witamy
konkurs na projekt
O KSB
Kontakt
Kim Jesteśmy
Opiekunowie
Zarząd
Historia KSB
Administrator strony
Statut koła
Działalność
Projekty naukowe
2012 - 2013
Bakterie w naszym otoczeniu
Analiza wpływu izo-alfakwasów na gorycz piwa
Fontanna Grzybek
2013 - 2014
Badanie mechanizmów oporności na polimyksynę B
Badanie obecności bakterii w wodzie morskiej
Badanie wpływu mutacji w genie IRGM
Badanie wpływu toksyn na produkty spożywcze
Odtworzenie receptury produkcji piwa jopejskiego
2014 - 2015
Badanie mechanizmów oporności A.fumigatus na triazole
2015 - 2016
2016 - 2017
Wpływ owoców na degradację izoalfakwasów w piwie
Metagenomika jeziora lobeliowego
STARDUST
Konferencje
Konferencja Kół Naukowych Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej
I Edycja
II Edycja
III Edycja
IV Edycja
V Edycja
Ogólnopolskie Akademickie Seminarium Studentów Biotechnologii
XIV OASSB
XV OASSB
XVII OASSB
Lubelska Konferencja Młodych Naukowców
Z bakteriami za pan brat - Edycja 2014
Wykłady otwarte
Wykład Otwarty - Antybiotyki i co dalej?
Bałtycki Festiwal Nauki
edycja XIII - 2015r.
DNA encyklopedia życia
DNA encyklopedia życia - mikroflora skóry dłoni
edycja 2015
Forum Organizacji i Kół Akademickich
FOKA 2014
Współpraca
PWN
Idee chemii kwantowej
Nanochemia
Piękna chemia
Reakcje kwasów i zasad w chemii analitycznej
Galerie
Foka 2014
Foka galeria
Foka odciski palców
DNA encyklopedia życia - mikroflora skóry dłoni
BFN 2014 - odciski palców
DNA encyklopedia życia 2015
Archiwum
Wewnętrzne seminarium - Czarlina 2010
Szkoleniowe posiewy :)
Ognisko integracyjne 2010
Szkolenie mikrobiologiczne
Spotkanie z profesorem Szybalskim
Wewnętrzne Seminarium Kół Naukowych Wydziału Chemicznego i WRS-u - Czarlina 2011
Logowanie
Szkolenia mikrobiologiczne 2010
« poprzednia
następna »
Nowości
Statut koła
STARDUST
Metagenomika bakterii psychrofilnych
Badania mechanizmu nabywania oporności na triazole przez kropidlaka Aspergillus fumigatus
Wpływ owoców na degradację izo-alfakwasów w piwie
Sponsorzy
Gościmy
Naszą witrynę przegląda teraz
11
gości
Statystyka
Odsłon
: 157026
Polecane
Wspierają nas